OVER JVR

LICHT & Geluid

JVR is opgericht door Jorrit Van Rekum. Toen Jorrit begon heette het JVR Discoshows, medio 2019 is is de naam aangepast naar zoals het nu heet JVR Licht en Geluid. Met meer dan een decennium aan ervaring hebben wij een ongekende passie ontwikkeld voor het creëren van spectaculaire shows. Onze passie en dienstverleniging zorgen ervoor dat je evenement van begin tot eind tot in de puntjes verzorgd is. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen en doen ons uiterste best om hun wensen en verwachtingen te overtreffen. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en dat is ook wat onze opdrachtgevers waarderen aan ons.

Beoordelingen

Klant

Beleving

Hele fijne samenwerking gehad met JVR. Jorrit denkt met je mee en is pas tevreden als het 100% goed is. Uiteindelijk is er een prachtige show neergezet.
Erik Jägers
Bedrijf met een heldere communicatie waarbij veel vakkennis én ervaring aanwezig is. Goede verzorging van een show in materiaal én opbouw.
Michiel Tol
De samenwerking met JVR is al een feestje als het feest nog niet begonnen is! Ik heb al een aantal keer gebruik gemaakt van de prachtige spullen en fijne service van Jorrit en Sharon.....
Bart van Halder

Opzoek naar een professionele
uitstraling en vlekkeloze techniek?

Opzoek naar een professionele uitstraling?

×