Shows &

Techniek

Met JVR Licht en Geluid

JVR licht en geluid is de perfecte partner voor alle soorten evenementen, van kleine bijeenkomsten tot grootschalige shows. Of je nu een bruiloft, verjaardagsfeestje, galafeest, schoolfeest, in gedachten hebt of een tentfeest wilt organiseren, JVR heeft alles wat je nodig hebt. Door de jaren heen heeft JVR zich bewezen als een betrouwbare en professionele dienstverlener, en onze klanten waarderen ons om onze hoogwaardige shows en deskundige technici. 

Wat kunnen we

VOOR JE

BETEKENEN

Knallende Shows

Wij verzorgen de complete techniek op feesten en/of evenementen. Het is belangrijk dat het geluid en licht goed verzorgd is om de juiste beleving te creëren voor jou gasten. Of het nu gaat om grote of kleine shows JVR staat garant voor kwaliteit. Onderaan deze pagina vindt je impressie van verschillende shows.

ondersteuning DJ’s

Als DJ wil je je volledig kunnen richten op het vermaken van het publiek. Je wilt je dan niet bezig houden met het technische gedeelte. Gelukkig kan JVR je hierbij ontzorgen. Wij hebben meerdere Pioneer DJ sets tot onze beschikking en verzorgen de complete op- en afbouw van de show. Zo kun jij je volledig richten op het creëren van de ultieme sfeer en zorgen wij ervoor dat alles technisch op rolletjes loopt. 

Ondersteuning Zangers & artiesten

Wij bieden ook technische ondersteuning aan zangers/artiesten. Wij werken met hoogwaardige geluidsapparatuur. Door onze technische ondersteuning kunnen zij zich volledig concentreren op de zang wetende dat het technische aspect van hun optreden in goede handen is bij ons.

Wil je graag een indrukwekkende lichtshow op jouw evenement? Met onze expertise en onze vaardigheden weten wij de perfecte lichtshow te creëren met het wauw effect!

Lightjockey

Wil je graag een indrukwekkende lichtshow op jouw evenement, maar heb je geen ervaren lightjockey in huis? Met onze expertise en onze vaardigheden weten wij de perfecte lichtshow te creëren met het wauw effect! Wij programmeren de show vooraf op onze lichttafel in combinatie met een 3D visualiser.

TV schermen

Ook kunnen we onze shows uitbreiden met TV schermen. Hiermee is o.a. mogelijk om tijdens speciale evenementen, zoals bruiloften, de eerste foto’s op het scherm te laten zien. Dit voegt een extra dimensie toe aan het event. Bovendien zijn onze schermen ook geschikt voor zakelijke bijeenkomsten.

Ook kunnen we onze shows uitbreiden met TV schermen. Deze zijn te plaatsen op een truss zuil
Truss podia of truss overkapping nodig? JVR Licht en geluid kan het op jouw event of feest verzorgen.

Truss constructies

Met truss kunnen we verschillende soorten decors creëren, en kunnen we o.a. buitenpodia en overkappingen creëren. Maar ook zijn onze truss constructies zeer goed te gebruiken voor beursstands.

Uitvaarten

Naast feesten en zakelijke events verzorgen we ook het licht, geluid en het beeld tijdens uitvaarten. We merken dat de lat steeds hoger ligt tijdens deze waardevolle momenten. Daarom zetten we alles op alles om je dierbaren een waardig afscheid te geven met een perfecte inregeling van het licht, geluid en beeld.

White Show

Ultimate show

Buitenpodia of truss overkapping nodig? JVR Licht en geluid kan het op jouw event of feest verzorgen.

Buitenpodia

Bedrijfsevenement

Complete techniek incl. aankleding ruimte

De white show van JVR icht en Geluid is de perfecte show voor jouw bruiloft, feest of evenement.

White show

Het strakke ontwerp en de moderne uitstraling zijn perfect voor elk feest/evenement,

Inspiratie

voor jouw

Topevent

Premium show met Smokejets op Summer Beats Wijk en Aalburg

Premium show

Ultimate show

Inspirartie

Voor Jouw

Topevent

eventevent
White show in actie (vierkant)White show in actie (vierkant)
Buitenpodia of truss overkapping nodig? JVR Licht en geluid kan het op jouw event of feest verzorgen.Buitenpodia of truss overkapping nodig? JVR Licht en geluid kan het op jouw event of feest verzorgen.
Premium show met Smokejets op Summer Beats Wijk en AalburgPremium show met Smokejets op Summer Beats Wijk en Aalburg
De white show van JVR icht en Geluid is de perfecte show voor jouw bruiloft, feest of evenement.De white show van JVR icht en Geluid is de perfecte show voor jouw bruiloft, feest of evenement.
ultimate-show-vierkantultimate-show-vierkant
premium-show-vierkantpremium-show-vierkant
Ultimate show JVR Licht en GeluidUltimate show JVR Licht en Geluid

Stel binnen 5 minuten je eigen show
samen met onze configurator!

Stel binnen 5 minuten je eigen show samen!

×