Special

Effects

Met special effects kan je de sfeer van je feest of evenement naar een hoger niveau tillen en ervoor zorgen dat het onvergetelijk wordt voor al je gasten. Door te kiezen voor bijvoorbeeld confetti kanonnen, smokejets of (koud) vuurwerk, kan je een spectaculaire sfeer creëren die je gasten niet snel zullen vergeten. Er zijn verschillende special effects waaruit je kunt kiezen. Dus laat je creativiteit de vrije loop en maak je feest of evenement een onvergetelijke ervaring voor je bezoekers!

Confettie & streamers

Er zijn verschillende soorten confetti shots leverbaar, waaronder handmatige en elektrisch shots. Handmatige confetti shots zijn perfect voor kleinere gebeurtenissen en kunnen gemakkelijk worden bediend. Elektrische confetti shots kunnen daarentegen meerdere stuks confetti shots tegelijk afvuren, Naast confetti is het ook mogelijk om streamers (slingers) te gebruiken. Deze zijn perfect om meer beleving toe te voegen aan uw feest.

Special effects JVR
Onze Sparkulars ook wel (koud) vuurwerk zijn een geweldige manier om een feest of evenement het wauw-effect te geven. Onze sparkulars gaan tot wel 6mtr hoog.

Sparkulars

Onze Sparkulars ook wel (koud) vuurwerk zijn een geweldige manier om een feest of evenement het wauw-effect te geven. Deze machines zijn zeer breed inzetbaar en kunnen worden gebruikt voor allerlei gelegenheden, zoals bruiloften, openingen en andere feestelijke bijeenkomsten. Een van de voordelen van (koud) vuurwerk is dat het ook binnen kan worden gebruikt zonder dat er rookontwikkeling optreedt. Onze sparkulars gaan tot 6 meter hoog.

Smokejets

Smokejets zijn een alternatief voor CO2 jets en zijn erg populairder bij feesten en evenementen. Smokejets zijn voorzien van verlichting waardoor de rook wordt verlicht en het effect nog mooier naar voren komt.
Smokejets zijn veilig, gemakkelijk te gebruiken en passen bij elk feest of evenement.

Creëer het wauw effect bij je gasten met onze smokejets!

Stel binnen 5 minuten je eigen show
samen met onze configurator!

Stel binnen 5 minuten je eigen show samen!

×