FEESTEN &

EVENEMENTEN

Bij de organisatie van een evenement of feest komt veel kijken. Met onze ervaring is geen klus te groot en weten we precies hoe we jou kunnen ontzorgen. Geef ons het vertrouwen en we verzorgen een complete, spraakmakende beleving. Kortom: alles wat je nodig hebt om impact te maken op jouw gasten.

Wat kunnen we

VOOR JE

BETEKENEN

Shows & Techniek

Wij verzorgen de complete techniek op feesten en/of evenementen. Het is belangrijk dat het geluid en licht goed verzorgd is om de juiste beleving te creëren voor jou gasten. Wil je meer informatie over onze shows en mogelijkheden  klik hier.

Premium show met Smokejets op Summer Beats Wijk en Aalburg

Complete Line up

Wij kunnen een complete line up voor je samenstellen aan de hand van jouw wensen en budget. Of het nu gaat om een enkele avond of een complete week. Uiteraard verzorgen we ook graag alle techniek op jou event

Sterk Netwerk

Naast de techniek hebben wij een sterk netwerk voor aanverwante specialisten, bijvoorbeeld voor horeca, aankleding en beveiliging. Daarmee ontzorgen we je van a tot z.

Foto- videograaf nodig JVR Licht en geluid heeft de juiste connecties.

VIDEO- en fotografen

Je wilt je feest of evenement vastleggen op beeld? We werken nauw samen met video- en fotografen die de sfeer van jouw event prachtig weten te vangen.

Inspiratie video’s

Voor Jouw

Topevent

Opzoek naar een professionele
uitstraling en vlekkeloze techniek?

Opzoek naar een professionele uitstraling?

×