Zakelijke

Bijeenkomsten

Jouw zakelijke event verdient een professionele aanpak, zowel qua uitstraling als quo geluid. Bij JVR ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit, of het nu gaat om je receptie, presentatie, beurs of ander zakelijk event. We kunnen het volledige technische deel uit handen nemen, zodat jij je kunt focussen op je gasten. Naast de techniek zijn we ook het adres voor alle aanverwante zaken. Van het verzorgen van de horeca en de aankleding tot de video- en fotografie om jouw dag haarscherp vast te leggen.

Wat kunnen we

VOOR JE

BETEKENEN

Presenstaties

Een goede presentatie is cruciaal voor succes. Met de beste technologieën op het gebied van audio en visuele ondersteuning, laat u bij ons uw presentatie tot in de puntjes verzorgen. Dit geldt voor elk type presentatie, van openingen tot productlanceringen en conferenties. Met onze hulp kan de spreker zich alleen concentreren op de presentatie zelf. Wij regelen de rest. 

Truss Beursstands

Onze truss beurstands zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen, afhankelijk van de voorkeur van de opdrachtgever. Of het nu gaat om een kleine stand voor een lokale beurs of een groter evenement, JVR kan op maat gemaakte oplossingen bieden. Naast de basisstructuur kan de stand ook verder worden aangekleed met verlichting, tv schermen of reclame uitingen van het bedrijf. Dit kan helpen om de stand eruit te laten springen en de aandacht van de bezoekers te trekken.

Sterk Netwerk

Naast de techniek hebben wij een sterk netwerk voor aanverwante specialisten, bijvoorbeeld voor o.a. de horeca en aankleding. Daarmee ontzorgen we je van a tot z.

Foto- videograaf nodig JVR Licht en geluid heeft de juiste connecties.

VIDEO- en fotografen

Je wilt je evenement of bijeenkomst vastleggen op beeld? We werken nauw samen met video- en fotografen die de sfeer van jouw event prachtig weten te vangen.

Opzoek naar een professionele
uitstraling en vlekkeloze techniek?

Opzoek naar een professionele uitstraling?

×