Bruiloften

Bruiloften

JVR Licht en geluid is gespecialiseerd in het verzorgen van onvergetelijke bruiloften. Onze uitgebreide mogelijkheden zorgt ervoor dat wij jullie huwelijksfeest kunnen omtoveren tot een onvergetelijke avond die u nooit zult vergeten. Wij bieden talloze mogelijkheden om uw trouwdag onvergetelijk te maken, van een elegante ceremonie tot een groots feest. Of u nu kiest voor een romantische setting in de buitenlucht of een chique balzaal, wij zorgen ervoor dat alles perfect wordt geregeld. Ontdek hieronder alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden en laat ons de bruiloft van uw dromen creëren.

Wat kunnen we

VOOR Je

BETEKENEN

Knallende Shows

Op de allermooiste dag van jullie leven wil je natuurlijk een oogverblindende show neerzetten die indruk maakt op al je gasten. Wij bieden een speciale show in een prachtige witte setting aan die perfect past bij bruiloften. Met onze shows creëer je een onvergetelijke ervaring die nog lang in het geheugen van iedereen zal blijven hangen. Via onze configurator kun je snel en eenvoudig een show samenstellen.

Movingheads op zuil White show JVR Licht en Geluid.
DJ Bart van Halder, deze allround DJ boek je bij JVR Licht en Geluid.

Bruiloft DJ’s

Wij hebben een team van ervaren DJ’s (sfeermakers) die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van bruiloften, zij voelen perfect aan wij de gasten willen. Aan de hand van jullie wensen zoeken wij de best bijpassende DJ. Voorafgaand aan de bruiloft vindt er een persoonlijk gesprek plaats met de DJ om alle details door te nemen en jullie wensen te bespreken.

Specials Effects

Maak jullie huwelijksdag nog specialer met onze special effects: de Sparkulars (koud vuurwerk), Smokjets, Confetti of Streamers zullen jullie gasten versteld doen staan! Ontdek alles op onze pagina voor special effects hoe deze magische elementen jullie huwlijksfeest naar een hoger niveau kunnen tillen.

Onze Sparkulars ook wel (koud) vuurwerk zijn een geweldige manier om een feest of evenement het wauw-effect te geven. Onze sparkulars gaan tot wel 6mtr hoog.
Saxofonist op jouw feest? JVR Licht en Geluid kan het voor jou verzorgen.

Saxofonist

Een saxofonist op uw bruiloft zal het feest nog specialer maken. De soulvolle klanken van de sax, gecombineerd met de energieke beats van de DJ, creëren een onvergetelijke sfeer die uw gasten zullen blijven herinneren.

TV schermen

Ook kunnen we onze shows uitbreiden met TV schermen. Hiermee is o.a. mogelijk om tijdens het huwlijksfeest al de eerste foto’s op het scherm te laten zien. Dit voegt een extra dimensie toe aan de bruiloft. 

Ook kunnen we onze shows uitbreiden met TV schermen. Deze zijn te plaatsen op een truss zuil
Foto- videograaf nodig JVR Licht en geluid heeft de juiste connecties.

Foto- en videografen

Je wilt je bruiloft vastleggen op beeld? We werken nauw samen met video- en fotografen die gespecialiseerd zijn in het vastleggen van bruiloften.

Stel binnen 5 minuten je eigen show
samen met onze configurator!

Stel binnen 5 minuten je eigen show samen!

×